Bossche Jeugdparlement

Bossche Jeugdparlement

22 november, stadhuis ’s-Hertogenbosch

Op vrijdag 22 november 2019 zal het Bossche Jeugdparlement voor de derde keer samenkomen in de Nieuwe Raadzaal in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch. Vanuit Stedelijk Gymnasium Den Bosch, Rodenborch College, Van Maerlant College en Sint Janslyceum zullen 6 leerlingenzitting hebben in dit jeugdparlement. Heb jij ook interesse om deel te nemen? Meld je dan nu aan bij de contactpersoon van jouw school. Of stuur je vraag naar de organisatie.

De onderwerpen waar de commissies zich vorig schooljaar over hebben gebogen staan bij Commissies. De nieuwe thema's staan vanaf 21 november op de site

Wethouder en portefeuillehouder Onderwijs Ufuk Kâhya zal tijdens het Bossche Jeugdparlement de gemeente vertegenwoordigen en rector Jean Wiertz van Sint Janslyceum uit  ‘s-Hertogenbosch is vanuit het voortgezet onderwijs vervangend burgemeester. Beiden zullen zij de vragen van leerlingen van de scholen zo goed mogelijk beantwoorden of in behandeling nemen. Voorzitter van het Bossche Jeugdparlement is Kiki Ritmeijer, leerling van het Rodenborch College.

Download de Flyer van het Bossche JeugdParlement van 22 november 2019

Flyer Bossche Jeugdparlement 22 november 2019