Nu inschrijven voor Bossche Jeugdparlement

Eindelijk kan het weer! Leerlingen van scholen voor voortgezet onderwijs ’s-Hertogenbosch kunnen zich inschrijven voor het Bossche Jeugdparlement van vrijdag 13 november 2020.

Vanuit Jeroen Bosch College, Stedelijk Gymnasium Den Bosch, Rodenborch College, Bossche Vakschool, Van Maerlant en Ds Pierson College en Sint Janslyceum zullen 6 leerlingen zitting hebben in dit jeugdparlement. Heb jij ook interesse om deel te nemen? Meld je dan nu aan bij de contactpersoon van jouw school. Of stuur je vraag naar de organisatie.

De onderwerpen waar de commissies zich vorig schooljaar over hebben gebogen staan bij commissies. Door corona zijn de resultaten van deze commissies nog niet in het Bossche Jeugdparlement behandeld. De werkgroep van het Bossche Jeugdparlement buigt zich over de manier waarop hun inzet een vervolg krijgt. Dit jaar komen ook nieuwe thema’s aan bod.

Wethouder en portefeuillehouder Onderwijs Ufuk Kâhya zal tijdens het Bossche Jeugdparlement de gemeente vertegenwoordigen en Jean Wiertz (rector Sint Janslyceum) is vanuit het voortgezet onderwijs vervangend burgemeester. Beiden zullen zij de vragen van leerlingen van de scholen zo goed mogelijk beantwoorden of in behandeling nemen. Voorzitter van het Bossche Jeugdparlement is Annick Wolfs, leerling van het Sint Janslyceum.

Op 13 november kan het parlement helaas geen zitting hebben in de Raadszaal van ’s-Hertogenbosch wegens verbouwing. De werkgroep laat binnenkort weten welke – corona proof – geschikte locatie het alternatief is.

Iedere deelnemende school heeft een contactpersoon die jouw deelname regelt. Klik hier om te zien wie jouw contactpersoon is.

Download hieronder de aanmeldfolder.

Downloaden
Bijlage Grootte
Aanmeldfolder%20BJP%202020.pdf 243.02 kB